Restaurant- og matfag
Restaurant- og matfag er inngangen til flere spennende og varierte yrker innen restaurant- og matfagbransjen. Det kan jobbe som fagarbeider innenfor sjømatproduksjon, ferskvarehandler, kokk eller servitør.
Restaurant- og matfag passer for deg som liker å jobbe med hendene og som har et godt øye for detaljer. Arbeidsdagen kan være hektisk så du bør like høyt tempo og omgås andre mennesker.
Se opplæringskontorer for Restaurant- og matfag:
Opplæringskontoret for fiskerifagene i Hordaland
Opplæringskontoret for fiskerifagene på Vestlandet. Opplæringskontoret for fiskerifagene i Hordaland samarbeider med en rekke medlemsbedrifter om inntak og opplæring av lærlinger.
Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland
Opplæringskontoret for restaurantfagene på Vestlandet. Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland gir deg oversikt over medlemsbedrifter og tilhørende yrker.
Opplæringskontoret for Forsvaret/Vest
Forsvaret er landets største lærebedrift med rundt 30 lærefag. Som lærling hos oss får du en unik kombinasjon av teori og praksis. Følg linken for mer informasjon om utdanninger vi tilbyr: